Spoiled!

The ultimate christmas wish!

18663_stranger_chunky-earring

Buy them HERE, the price for one earring.

Jeg har ikke delt min ønskeseddel med jer, men jeg kan fortælle, at den indeholder en del makeup og tøj ønsker. Intet nyt der. Der ud over ønsker mig et kamera som er endnu et uopnåeligt ønske og en enkelt bog til mit studie 🙂 Hvad ønsker i jer? Jeg er blevet helt vildt med store statement øreringe i guld, og derfor blev jeg også helt blød i knæene da jeg så disse smukke øreringe. De er dog lige en tand for dyre til at komme på min ønskeseddel, heldigvis ejer jeg allerede et billigere par som giver samme udtryk.

English: 

I haven’t shared my wishlist with you guys. It contains a lot of makeup and clothes, so properly nothing you didn’t expect. What do you wish for? I think gold statement earrings are so pretty, so I was head over heels when I found these gorgeous earrings online. Unfortunately they are too expensive for me to put on my wishlist, it’s lucky I already have a cheaper pair that makes a similar statement. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spoiled!