Velkommen!

Bold lips!

vancouver

tabloid

neon orange

stone

Kilder: thebeautylooksdulcecandypinterestthebeautynerd.

Links til læbestifterne: Nyx – VancouverSmashbox – TabloidMac – Neon OrangeMac – Stone.

Jeg elsker læbestifter! Normalt holder jeg mig meget til nude og forsigtige pinke nuancer til hverdag. Jeg ejer også læbestifter som er lidt mere vovede, men det er sjældent jeg tør at bruge dem i hverdagen. I kender det sikkert også. Somme tider kan jeg blive bange for at skille mig for meget ud, og jeg tænker meget over hvad andre mon tænker. Dog synes jeg det er ærgerligt. En læbestift kan gøre så meget for et look, og i virkeligheden burde man være ligeglad med hvad andre tænker. Når jeg ser piger med vilde læber til hverdag, tænker jeg selv at det er så fedt at de tør, måske er det i virkeligheden det andre også tænker når man selv føler at man får mærkelige blikke. Jeg vil gerne blive lidt modigere, og jeg tænker derfor at starte stille og roligt ud med at bruge mere vovede læbestifter i hverdagen.

Læbestifterne vist på billederne, er nogle af de læbestifter som står højt på min ønskeliste. De er efter min mening gode eksempler på vovede læbestifter.

English: 

I love lipsticks! For my everyday looks I usually wear nude or pink lipsticks. I do own lipsticks in bold colors, but I don’t wear them that much because of a fear of standing out too much. When I see girls with bold lips for an everyday look, I think it’s so cool, so maybe that’s what other people think too. That’s why I’m going to change that, by slowly using a bit more bold lipsticks for everyday. 

The lipsticks shown on the pictures, are all on my wishlist, and are after my opinion good examples of bold lipsticks. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen!