Velkommen!

Velkommen!

IMG_2515

 

Hej med jer!

Jeg hedder Camilla (Mikkelsen) og er 27 år. Jeg studerer Designkultur og Økonomi i Kolding og jeg påbegynder 3. semester i september. Det er et virkelig fedt studie, og jeg føler for første gang at jeg har fundet den rigtige hylde for mig.

Jeg er bosat i en lille by uden for Aarhus, hvor jeg bor sammen med min kæreste Michael og vores to katte, Freja og Thor.

Jeg har før haft bloggen “See U later, Decorator!”, som næsten udelukkende handlede om indretning. Nu vil jeg dog starte på en frisk med en ny blog, som bl.a. kommer til at handle om mit studie, mode, indretning, makeup og tatoveringer. Jeg ønsker ikke at føle mig begrænset af opstillede rammer for bloggen, og derfor vil i sagtens kunne finde indlæg omhandlende andet end de nævnte områder.

Jeg håber i vil følge med <3

 

English: 

My name is Camilla and I’m 27 years old. I’m living in Aarhus, Denmark with my boyfriend an our two cats.  I’m studying Design culture and economics, and I love it. 

Before this I had another blog named “See U later, Decorator!”, which contained posts about interior decor. With this blog I’m starting fresh. The blog is going to have posts about my study, fashion, interior decor, makeup, tattoos etc. I have allowed myself to make posts about everything, because i don’t want to set any boundaries for the blogs content. 

I hope that you will find my blog inspiring <3 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen!