Not down with fur!

Pyjama suit!

pyjama

All pictures are from Pinterest.

For to uger siden havde vi besøg af Dorrit Bøilerehauge i faget Mode og medier på SDU. Til dem der ikke kender hende, er hun Ph.d i international online kommunikation, og arbejder desuden meget med sensorisk strategi inden for mode, design og livsstilsbrands. (boilerehauge).

Da hun trådte ind i lokalet, var jeg med det samme imponeret. Hun var iført et stribet pyjama suit kombineret med en Chanel Boyog sneakers, og jeg vidste med det samme at jeg skulle tjekke op på pyjama suits når jeg kom hjem. I dag viser jeg dog kun inspiration.

English: 

At university we had the pleasure of listening to a lecture by Dorrit Bøilerehauge, which in Denmark is working with online communication and sensory strategies in fashion, design and lifestylebrands. 

She was so stylish when she walked in to the lecture. She wore a striped pyjama suit, a Chanel Boy and sneakers. I immediately knew that I was going to seek for the perfect pajama suit when I got home. The post today is all about inspiration though. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not down with fur!