Shirts!

Trump VS. Clinton!

160201150128-trump-clinton-split-portrait-exlarge-169

The picture is borrowed from CNN.

I dag skal amerikanerne stemme, og der er kæmpe mediedækning. Ikke kun fordi det er vigtigt for USA og at det kan skrive historie hvis Clinton vinder valget, men også fordi valget har betydning for resten af verden. Jeg interesserer mig ikke specielt meget for politik, men jeg går alligevel op i hvordan de mulige udfald af valget vil præge Danmark. Der vil være størst forandringer for vores land hvis Trump vinder valget, eftersom han gerne vil have et mere tilbagetrukket USA. Dette betyder at han vil være mindre åben for import af danske varer og samtidig tage mindre ansvar for vores sikkerhed. Clinton vil i høj grad tage stafetten efter Obama, dog vil hun ikke være lige så tilbageholdende når det angår militær magt. Hvis hun vinder valget betyder det at Danmark stadig vil have en stærk allieret i USA. Desuden vil hun være åben for frihandel, hvilket betyder at eksporten til USA ikke vil ændre sig under hendes styre, dette ville være at fortrække eftersom USA er vores største eksportmarked uden for EU. (Kongressen). Hvis jeg boede i USA ville jeg stemme på Clinton. Hvem ville i stemme på?

English: 

This is a post about how the diffrent outcomes of the american election will affect Denmark. I would vote for Clinton if I lived in the US. Who would you vote for? If there’s any american citizens reading this post, then please vote it’s very important for you and the rest of the world. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shirts!