Velvet bag!

Happy new years!

 

img_4502

Godt nytår til jer alle! Håber i får en dejlig aften, og pas nu på jer selv! I aften skal jeg, traditionen tro, holde nytår med Michaels og min vennegruppe. Først skal vi dog spise aftensmad med Michaels familie, da noget af hans grønlandske familie er i Aarhus. Tre af dem har jeg ikke set siden vi var på Grønland i 2013, så jeg glæder mig meget til at se dem igen. I aften er jeg taxa chauffør, da jeg skal til eksamen d.2.januar og derfor ikke magter tømmermænd i morgen. Det gode er at jeg kan komme hjem når jeg vil, og ikke behøver at vente på eller betale for en taxa.

English:

happy new years! I hope all of you will have an awesome time tonight, and please take care of yourselves! Me and my boyfriend are celebrating with our friends. We’re eating dinner with Michaels family, since some of his greenlandic family is in Aarhus. I haven’t seen three of them in 3 years, so I’m very exited to see them again. I have chosen to stay sober tonight, because I have a exam on januar 2th. On the positive side I can always drive home when I want to, and I don’t have to wait for or pay for a cab. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velvet bag!