Rugbrødschips!

Outfit#4

IMG_3589 IMG_3591 IMG_3596

Jacket – H&M (Similar) // Dress – Selected Femme (Similar) //

Shoes – NLY Shoes (Similar) // Bag – Wild Rabbits Bag, Markberg (Here).

I fredags var min kæreste og jeg inviteret til fødselsdag ved en af mine gode veninder. Planen var at vi efterfølgende skulle til Danmarks største fredagsbar. Udfordringen med hensyn til udvælgelse af outfit var at finde et festligt outfit, som stadig ikke var for meget til fredagsbarens mere afslappede stemning. Derfor tog jeg min asymmetriske bodycon kjole på, som jeg satte sammen med mine læderjakke og cut-out boots. Jeg synes det fungerede godt sammen og gav et råt udtryk. Billederne blev taget lidt kreative steder, henholdsvis en parkeringsplads og opgangen til min venindes lejlighed, da jeg ikke nåede at tage billederne inden vi tog afsted 😉

Hvad synes i?

English: 

Last friday we were at a birthday party. The plan for the evening was to go to a uni event afterwards. The uni event atmosphere was relaxed and the birthday party needed a festive outfit. So the trick was to balance festive and relaxed. I wore my asymmetric bodycon dress, leatherjacket and cut-out boots. All together it gave a edgy look, so I’m very happy with the result. 

What do you think?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødschips!