Favorites#1

Outfit#8

img_4466-1 img_4468-1

Dress (Similar) // Jacket (Similar) // Earrings (Here).

Puha jeg kan virkelig mærke at jeg har meget at lave efterhånden. Jeg glemmer ting konstant og føler ikke at jeg har et sekund til bare at sidde stille. Jeg har hele tiden noget jeg burde lave. Sådan er det vel når man vælger at tage både 3. og 5. semester på samme tid. Jeg vil gøre mit bedste for at ligge indlæg ud hver dag, men det kan godt være jeg får problemer med det. Først i slutningen af januar er jeg fri for eksaminer og kan ånde op igen.

Dette outfit havde jeg på i søndags da jeg var ude ved mine svigerforældre. Både kjolen og jakken er ældre sager fra min garderobe og giver sammen et klassisk look med et twist. Jeg kombinerede det med øreringene jeg talte om HER. Det gav noget ekstra eksklusivitet til looket. Hvad synes i?

 

English: 

I wore this outfit when I visited my parents in law this sunday. The dress and jacket are both old items from my wardrobe, that I still like very much. Together they form a classic look with a twist. I combined the outfit with the earrings I wrote a post about HERE. I think the earrings made the outfit look more exclusive. What do you think?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorites#1