Tattoo Inspiration#1

Coats for autumn!

autumn

1: Trenchcoat // 2: Faux Suede Jacket // 3: Leatherjacket // 4: Raincoat // 5: Faux Fur //

6: Cape // 7: Suede Jacket // 8: Bomber Jacket // 9: Kimono Jacket // 10: Fuzzy Coat.

I sidste weekend var der 20 grader nogle steder i landet, dog varer det ikke længe før der er behov for ekstra tøj. I den forbindelse har jeg lavet et indlæg med 10 jakker og frakker til efteråret. Har i forresten lagt mærke til at nogle af jakkerne er i farver? Jeg har den sidste uge gerne ville opdatere min garderobe, og gerne med nogle farver. Jeg synes min sorte garderobe er begyndt at blive lidt kedelig, og derfor skal der ske noget nyt. Jeg ejer selv både en bomber, læderjakke, kappe og en trenchcoat som jeg skifter mellem. På overstående collage kan jeg bedst lide nummer 4, 7 og 9, samtidig er der også noget over nummer 8 som jeg virkelig godt kan lide. Hvilken kan i bedst lide?

English: 

It’s not long before we need a jacket to go out i Denmark, all though there was nice weather last weekend. So I made this post with 10 jackets for autumn. I already own a bomber, leatherjacket, cape and a trenchcoat. In this collage I like number 4, 7 and 9 the best. The pink bomber with embroidery is really pretty too, that’s kind of surprising for me since I havn’t worn colors in a long time. Which one do you like the best? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattoo Inspiration#1