The leatherjacket!

Budget and high-end backpacks!

Budget 

budget

1: Monki – 250 DKK// 2: Monki – 300 DKK  // 3: Asos – 220 DKK //

4: Miss Selfridge – 250 DKK // 5: Monki – 200 DKK // 6: Asos – 280 DKK.

 

High-end

highend

1: 3.1 Phillip Lim – 6.249 DKK // 2: Burberry – 8.146 DKK // 3: EYTYS – 1.711 DKK //

4: Balenciaga – 10.006 DKK // 5: Saint Laurent – 11.085 DKK // 6: Alexander Wang – 7.142 DKK.

Jeg fik en efterspørgsel fra et studiegruppemedlem omkring rygsække til studiet til under 300 Kr. For at vi yderligere kunne savle over de tasker, som mange af os ikke har råd til, har jeg lavet en collage med high-end rygsække. I forhold til budget collagen kan jeg bedst lide nummer 1 og 2. Min egen rygsæk, som jeg bruger på uni det meste af tiden, er også fra Monki og holder rigtig godt selvom jeg har overfyldt den rigtig mange gange.

I forhold til rygsækkene på high-end collagen er jeg ret vild med 3.1 Phillip Lim rygsækken (nummer 1). Der er visse ligheder mellem 3.1 Phillip Lim og nummer 1 fra budget collagen, hvilket er fordi jeg er ret vild med det ny fortolkede retro skoletaske look. Jeg fanges også af Burberry rygsækken pga. den flotte farve.

English: 

A friend of mine requested a post about budget backpacks. I choose to make a collage with backpacks from high-end brands too, maybe some of you guys can afford them 🙂 I like number 1 from the budget collage and the 3.1 Phillip Lim backpack the best. I love that both of them are reinterpretations of retro backpacks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The leatherjacket!