H&M Wishes#1

My tattoos#2

Dette er del to af indlægget omkring mine tatoveringer, der kommer et tredje indlæg omkring det senere. This is part two of the posts about my tattoos. There will come a third post about them later on. 

img_4207 img_4210

Morsekode armbånd/ Morsecode bracelet: Denne tatovering er en af dem jeg er mest glad for. Det er faktisk en søskende tatovering, som jeg har med min lillesøster. Der står “Min elskede søster”. Min søster har fået tatoveret “Søster” i morsekode, som er ved hendes kraveben. Jeg er glad for den både pga. dens budskab, men samtidig også pga. dens smykkelignende form som giver et råt udtryk. This is a sister tattoo. Mine says “My beloved sister”, her says “Sister” and is placed by her collarbone. I love it since it represents my sister, but also because it forms a bracelet which gives a edgy look. 

img_4217

Julerose på underarmen/ Christmas rose on my forearm: Denne tatovering står for min elskede mormor. Jeg fik ideen til at få den lavet da jeg var hjemme på juleferie. Jeg så en lampe hun havde malet juleroser på, og fandt siden ud af at det var hendes yndlingsblomst. Jeg overvejede at få kopieret de juleroser hun havde malet, tatoveret. Alligevel endte jeg til sidst med en stor realistisk julerose og jeg er meget glad for den. I got this tattoo in honor of my grandmother, It was her favorite flower. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Wishes#1