Beautiful watches!

Gixter!

14470421_1752513841670059_3601534774069173705_n

The picture is borrowed from Gixter’s facebook page.

Ejer du et spillested? Spiller du i et band? Eller kender du nogen som gør? Så skal du læse med her.

Min svoger har sammen med to andre fra sit studie, oprettet platformen Gixter som lanceres i morgen d.21.Oktober. Om Gixter skriver de selv:” Gixter er en online platform der faciliterer mødet mellem spillesteder og musikere i arrangeringen af live-koncerter. Spillesteder kan nu på få minutter oprette et spillejob, som matchende musikere har mulighed for at ansøge. Aldrig har det været lettere eller mere overskueligt at arrangere koncerter.

Vi kæmper for udbredelsen af live-musik i Danmark og vil med vores platform styrke det musikalske fællesskab, så vi kan hjælpe den danske talent masse!”. 

På trods af, at platformen ikke er relevant for mig, synes jeg stadig det er et mega fedt projekt og jeg håber og tror på at det får succes! I morgen aften skal jeg (og forhåbentlig min kæreste, han er syg lige nu) afsted til lanceringsfesten. To bands spiller, henholdsvis skater-punk bandet Daycare For Jedi og rock bandet TAINTED LADY.

Der er gratis adgang til lanceringsfesten, så hvis du synes det lyder som en spændende platform så kom forbi og hør evt. mere om det fra de tre stiftere. Besøg deres facebookside HER.

English: 

My sisters boyfriend is one of the founders of the platform Gixter which launch tomorrow. I’m going to the launch party with my sister and hopefully my boyfriend (he’s sick right now). 

The platform is relevant for owners of music venues and bands members. The platforms purpose is to make links between music venues and bands, and to make it easier to arrange gigs. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful watches!