Makeup look by my sister!

Kenzo X H&M!

kenzo-hm-1 kenzo-hm-4 kenzo-hm-6 kenzo-hm-9  kenzo-hm-19 kenzo-hm-25 kenzo-hm-30 kenzo-hm-31

The pictures are from Elle, here you can also see prices and the whole collection.

Torsdag d. 3.november kommer Kenzo’s kollektion i samarbejde med H&M til salg på henholdsvis hjemmesiden og i udvalgte fysiske butikker. Generelt er der ofte en del hype omkring disse kollektioner da en bestemt high-end designers dna nu kan fås billigere gennem deres samarbejde med H&M. Kenzo’s dna er meget farverig og vild, hvilket også ses i denne kollektion, derfor er jeg lidt i tvivl om udfaldet for kollektionen i Skandinavien eftersom vi ikke er kendt for at gå i specielt vovet tøj. Sidste år skrev jeg eksamensopgave omkring Balmain X H&M, og jeg kan derfor tydeligt huske hvordan kollektionen blev revet væk og nærmest på ingen tid blev yt igen. Her fokuserede jeg meget på at kollektionen blev yt, både fordi den blev associeret med forkælede teenagers som fik lov til at pjække og samtidig fik mange penge med for at kunne købe dele af kollektionen, men også på at den blev set som at være “billig” og derfor ikke rigtig Balmain. Det sjove ved både denne og forrige kollektioner er, at ikke alle items er specielt billige. De er ikke high-end, men folk med lav indkomst har stadig ikke mulighed for at købe specielt meget fra kollektionen, selvom målet med disse kollektioner er at give alle mulighed for at iføre sig et high-end brands kreationer. Som allerede nævnt, er jeg i tvivl om kollektionens udfald i Skandinavien, og derfor spår jeg kun at få items ryger hurtigt. De andre tror jeg faktisk vil hænge længere i butikkerne. Så hvis du har planer om at få fat i de meget specielle items fra kollektionen, ser jeg ingen grund til at fryse røven af uden for butikken d.3. november 🙂 For en god ordens skyld linker jeg til shopping reglementet fastsat for designkollektionerne. Se dem HER. Er der noget i skal have fat i? Og hvad synes i om kollektionen?

English: 

The co-lab between Kenzo and H&M can be bought from the 3th of november online and in selected stores. The purpose of the co-lab is that more people are able to buy the items and get to know the high-end brand. The Kenzo dna is very colorfull and wild, so I really don’t know if the collection is going to sell much in Scandinavia, we’re not known for our colorfull clothes. I think that some of the simple designs will go fast here, while the colorfull ones will be in stock for a while. What do you think about the collection? And is there something you really want to get your hands on? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup look by my sister!