Budget and high-end backpacks!

Outfit#6

img_4267img_4266img_4278

Shirt (Similar// Trousers (Here// Poncho (Similar// Belt (Similar// Hat (Similar). 

Jeg bar dette outfit i tirsdags og følte mig utrolig fashionable i det. Det var samtidig muligt at holde sig varm i kappen, så jeg ikke behøvede at finde min vinterjakke frem. Det varer dog ikke længe før jeg tager den på.

Jeg fik forresten efterårsferie i går. Dejligt! Jeg har været meget uoplagt den sidste uges tid, og jeg trænger virkelig til at koble af for at kunne starte på en frisk igen. Min uoplagthed bunder i for store forventninger til mig selv og for få timer i døgnet. Derfor bliver jeg nødt til at sætte mine forventninger ned, og accepterer at jeg kun er et menneske som ikke kan det hele.

I min efterårsferie skal jeg i sommerhus med mine forældre og min søster på vestkysten, det bliver dejligt at koble af. Jeg skal være sammen med min dejlige mand, hvor vi skal spise ud og i biografen og se Inferno, i dyrehaven og snakke med søde hjorte og spise god mad med hans forældre, søster og grønlandske farbror og tante. Vi skal også til lanceringsaften for Gixter, en ny musikplatform, som min svoger har været med til at skabe. Det skal i nok få mere at vide om. Der ud over skal jeg spille paintball med mit frivillige arbejde, jeg er spændt på hvor mange blå mærker jeg får 😀

Hvad skal i, i efterårsferien? 🙂

English:

I wore this outfit this Tuesday and I felt very fashionable in it. The poncho was warm enough for the weather, all though it won’t be long before I will wear my winter jacket again. 

I got holiday yesterday and until the 24th of October. I have all ready some plans with my family, my boyfriend and his family and with the people from my volunteer work. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget and high-end backpacks!